LOMMELSE KEBAB

LOMMELSE KEBAB Lommelse Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lommelse Kebab. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 15:44 Heel lekkere pizza! Dankuwel!
16 mei 2022 om 13:18 Lekker, maar ze waren het potje extra saus vergeten.
14 mei 2022 om 21:31 The food was less than mediocre :/ Delivery was sooner than expected, i guess that is okay
25 apr 2022 om 19:40 Beste kebab lommel
18 apr 2022 om 10:40 Alles goed verlopen Lommelse Kapap is echt goed julie doen het goed maatjes houden zo aleen spijtige van de leverings kosten Mvg
17 apr 2022 om 6:26 Altijd goed en vriendelijke bezorger
16 apr 2022 om 21:36 weer mooi op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur
16 apr 2022 om 2:37 Gewoon niet lekker. Er zit geen smaak aan de kebab en durum, mensen klinken niet vriendelijk aan de telefoon.
11 apr 2022 om 19:40 Snelle levering. Maar frieten van het kapsalon waren niet goed gebakken, deze waren nog gaar vanbinnen. Een blikje ice tea van 2 euro erbij gepakt om aan de leveringsprijs te komen, maar zat er niet bij. Betere zaken in Lommel
2 apr 2022 om 18:59 Vind de kunefe geweldig
2 apr 2022 om 1:22 Lekker eten, vriendelijke bezorger. Bezorgtijd was perfect, al stoor ik me daar over het algemeen ook niet aan. Bij een drukbezocht restaurant moet je eenmaal wachten op kwaliteit, wil je snel wat eten eet dan een tosti. Wij bestellen zeker nogmaals.
9 mrt 2022 om 21:50 Snelle levering en lekkere food. Veel keuze.